Έκκληση για Βοήθεια

Τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας επλήγη από ακραία καιρικά φαινόμενα με έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες. Αποτέλεσμα αυτών των ακραίων καιρικών φαινομένων ήταν να πλημμυρίσουν με τόνους νερού τεράστιες εκτάσεις του Δήμου μας, να καταστραφούν καλλιέργειες, να πλημμυρίσουν σπίτια, να σημειωθούν καθιζήσεις και κατολισθήσεις, ενώ μεγάλες καταστροφές υπέστησαν και οι υποδομές του Δήμου.

Όλα τα ποτάμια και οι χείμαρροι που διασχίζουν το Δήμο μας έχουν σπάσει και τεράστιοι όγκοι νερού αναζητούν ορμητικά διέξοδο παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Πλημμυρισμένα σπίτια, καταστήματα, σταβλικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις και καλλιέργειες, κατεστραμμένες αποθήκες με ζωοτροφές και εξοπλισμό, διαλυμένα γεφύρια και δρόμους, ενώ πάνω από 100 συμπολίτες μας δεν έχουν που να κοιμηθούν.

Δεδομένων όλων των παραπάνω η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης όπως κουβέρτες, ρουχισμό, ξηρά τροφή, κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής και εμφιαλωμένο νερό.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται καθημερινά στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (Σώσου Ταυρομενέως 50, T.K: 252 00 Κάτω Αχαΐα).

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6972891871
Email : proedroskeddy@gmail.com
Υπεύθυνοι επικοινωνίας : Καραμπελιά Ροδία