Πάρε «άριστα» στην Ιστορία: Η αρχαιότητα είναι…. παιχνιδάκι! (AUDIO)

Ακόμα ένα συναρπαστικό βιβλίο του Archaeostoryteller, Θεόδωρου Παπακώστα που μας μαθαίνει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τη ζωή στην αρχαία Ελλάδα!

Τι ξέρεις για την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μυθολογία της; Μπορείς να λύσεις όλο το βιβλίο; Αν είσαι παιδί, σίγουρα. Αν είσαι μεγάλος, μάλλον θα δυσκολευτείς. Αλλά η πρόκληση είναι εδώ!

Αυτό το βιβλίο δραστηριοτήτων του Archaeostoryteller είναι ένα συναρπαστικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι στην ελληνική αρχαιότητα και μυθολογία για παιδιά 9 έως 99 ετών.

αρχαία Ελλάδα

Κουίζ, παιχνίδια, γρίφοι και πολλά άλλα που θα σε κάνουν να εντυπωσιαστείς, να γελάσεις, να μάθεις και στο τέλος να καταλάβεις ότι η αρχαιότητα δεν είναι απλώς εύκολη και όμορφη, είναι… παιχνιδάκι!

Ο Θεόδωρος Παπακώστας μετά την επιτυχία των τριών προηγούμενων βιβλίων του «Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;», «Αρχαιολογία αγάπη μου… έλα πάρε με από δω!» και «Παιδιά, χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;» όλα από τις εκδόσεις Key Books, μας συστήνει το «Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι» και μιλά για αυτό στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και την εκπομπή «Δύο στις 2».

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής:

 

rthess.gr