Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΗμερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ! Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, από το Enavsma Foundation!

7 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ! Μίλτος Τεντόγλου, Κυριάκος Ιωάννου και Λάμπρος Παπακώστας για πρώτη φορά μαζί στην Κύπρο, από το Enavsma Foundation!

Τρεις κορυφαίοι αθλητές, τρεις διαφορετικές γενιές, τρεις διαφορετικές πορείες, τρεις άλτες πρότυπο για τις νέες γενιές, που ο καθένας τους κρύβει τη δική του ιστορία δύναμης και έμπνευσης.

Εξού και ο τίτλος «Άλμα Έμπνευσης», που δόθηκε στο φιλανθρωπικό Μotivantional Speakers Εvent που διοργανώνει το Enavsma Foundation, την Τετάρτη15 Νοεμβρίου στο Κτήριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας και θα φέρει μαζί τους Μίλτο Τεντόγλου, Κυριάκο Ιωάννου και Λάμπρο Παπακώστα.

Τεντόγλου, Κυριάκου και Παπακώστας, θα βρεθούν on stage, σε μια συζήτηση με συντονιστή τον δημοσιογράφο Θανάση Φωτίου, που στόχο έχει να αποτελέσει «Άλμα Έμπνευσης» και πηγή δύναμης για όλους, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα του κάθε αθλητή και τις αξίες που τους έχουν καθορίσει.

Το «Άλμα Έμπνευσης» πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων για ενίσχυση των δράσεων του Enavsma Foundation , το οποίο έχει στόχο να γίνει το έναυσμα ώστε δεκάδες αριστούχοι φοιτητές από όλη την Κύπρο, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2023/2024 το Enavsma Foundation προσέφερε εννέα υποτροφίες συνολικού ύψους πέραν των €50.000 σε αριστούχους απόφοιτους, για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε εγνωσμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, όπως το φιλανθρωπικό «Άλμα Έμπνευσης», το Enavsma Foundation φιλοδοξεί στην παραχώρηση όσο το δυνατό περισσότερων υποτροφιών στους νέους της Κύπρου, ανοίγοντας τους δρόμους μέσω της εκπαίδευσης, προκειμένου να γίνουν οι ηγέτες και οι πρωτοπόροι του αύριο.

Τετάρτη 15.11.2023, Κτήριο Διοίκησης Ελληνικής Τράπεζας (Γωνία Λεωφόρος Λεμεσού και Λεωφόρος Αθαλάσσας 200)

Προσέλευση: 18.30, Ώρα Έναρξης:19.00

Τιμή εισιτηρίου: €10 (Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail)

Προπώληση εισιτηρίων: Tickethour & ACS Courier

Πληροφορίες: 77777040

Μέγας Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγοί: Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea, S.T.C. Cyprofruits Citrus Trading Ltd, Lefkos Fish Market, Annabelle Hotel

Υποστηρικτές: Αmaxulus Ltd, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Trapalides Hotel & Restaurant Supplies, G.TH. St Mountains Ltd, KLINETE, La Vinotheque Wine Cellar, Γυμναστικός Σύλλογος ΑΛΜΑ, Tickethour,

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

Xορηγοί Επικοινωνίας: O Φιλελεύθερος

Enavsma Foundation

Το Enavsma Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου, διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνοντας σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν. Το Enavsma, με τη νέα του μορφή, φέτος προσέφερε εννέα υποτροφίες σε παγκύπρια βάση ύψους πέραν των €50.000.

philenews.com