Αγκινάρες Γεμιστές με Σολωμό
20 Αυγούστου 2023
12 αγκινάρες
Μισό κιλό σολομός
1 μεγάλο κρεμμύδι
Μαϊντανός
Ρίγανη
Λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες από τα φύλλα και κρατάμε το εσωτερικό τους. Tις σοτάρουμε καλά με ελαιόλαδο στο τηγάνι και τις στρώνουμε στο ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λεμόνι. Βάζουμε στο εσωτερικό τους τη γέμιση, την οποία φτιάχνουμε σοτάροντας το σολομό με ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό και ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή: monastiriaka.gr