Φτιάξε το Ρακόμελό σου
31 Ιανουαρίου 2017
Υλικά:
προσοχή
για να μη γίνεις φέσι!!!
1 lt. τσικουδιά
200 ml. μέλι θυμαρίσιο Κρήτης
4 ξύλα κανέλας
5 γρ. κανέλα σκόνη
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τη τσικουδιά και τη βάζουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.
Μετά ένα λεπτό προσθέτουμε τις κανέλες και ανεβάζουμε τη θερμοκρασία.
Μόλις αρχίσει να βράζει περνάμε από σουρωτήρι και αποσύρουμε.
Τη πίνουμε ζεστή ή τη διατηρούμε σε γυάλινο μπουκάλι και σερβίρουμε σαν απεριτίφ.
Εις Υγείαν…
Πηγή: thefoodproject.gr