Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Χριστούγεννα δώστε στα δώρα σας διπλή αξία και μεταμορφώστε τα σε μικρά έργα τέχνης με την υπογραφή της διακοσμήτριας Νίκης Παυλάκη!

22 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα δώστε στα δώρα σας διπλή αξία και μεταμορφώστε τα σε μικρά έργα τέχνης με την υπογραφή της διακοσμήτριας Νίκης Παυλάκη!

%cf%83%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%85-hello-kids%cf%83%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%bf%cf%85-hello-kidsΦέτος τα Χριστούγεννα

δώστε στα δώρα σας διπλή αξία

και μεταμορφώστε τα σε μικρά έργα τέχνης!

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας, βρείτε τα δώρα που σας ταιριάζουν και επιλέξτε εντελώς δωρεάν μοναδικές χειροποίητες συσκευασίες με την υπογραφή της διακοσμήτριας Νίκης Παυλάκη!

Η γνωστή δημιουργός θα βρίσκεται κοντά μας καθημερινά από τις 3:00 το μεσημέρι έως τις 7:00 το απόγευμα για να σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες για την συσκευασία των δώρων σας.

Επιπλέον τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους προσωπική ευχετήρια κάρτα παρέα με την Νίκη.

Αν δε σας εξυπηρετούν οι συγκεκριμένες ώρες μπορείτε να αφήσετε το δώρο σας για συσκευασία και να το παραλάβετε την επόμενη μέρα!

Σας περιμένουμε!!

Hello kids, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium

nikh-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b7

Η δημιουργός

Η Νίκη Παυλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων, Διακόσμηση και Σχεδιασμό Αντικειμένου στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο ΤΕΙ Αθηνών. Από το 2005 έχει συνεργαστεί με πολλά αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες και αναλαμβάνει διακόσμηση κατοικιών, καταστημάτων και βιτρινών. Από το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται με το κόσμημα, το σαπούνι, το κερί, τη ραπτική κ.α. Από τότε συνεχώς πειραματίζεται με καινούργια υλικά και τεχνικές. Από το 2012 ξεκίνησε τη διδασκαλία σαπουνιού, κεριού, κοσμήματος από Felt και Fimo και δημιουργική απασχόληση παιδιών σε διάφορες σχολές στην Αθήνα. Σκοπός της είναι να περάσει τη γνώση και σε άλλους ανθρώπους με αντίστοιχες καλλιτεχνικές ανησυχίες και να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την τέχνη.