Ειδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

«Η Όπερα της Πεντάρας» ή καλύτερα της… Αλληλεγγύης

23 Μαρτίου 2016

«Η Όπερα της Πεντάρας» ή καλύτερα της… Αλληλεγγύης

main_H_OPERA_THS_PENTARAS_-_LYDIA_FWTOPOYLOY__KIKA_GEWRGIOY__NIKOS_KARA8ANOS__XRHSTOS_LOYLHS__NANTIA_KONTOGEWRGH__KARYOFYLLIA_KARAMPETH__AGGELOS_PAPADHMHTRIOYΜε την αγορά ειδικού εισιτηρίου με 7 ευρώ προσφέρετε ένα γεύμα σε έναν άστεγο συμπολίτη μας.

Για τέσσερις ημέρες «Η Όπερα της Πεντάρας» θα μεταμορφωθεί στην «Όπερα της… Αλληλεγγύης». Το Θέατρο Παλλάς σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ), που συγκεντρώνει και διανέμει τρόφιμα σε οικογένειες και άτομα που έχουν ανάγκη, και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων θα προσφέρουν με την αγορά ειδικού εισιτηρίου στην τιμή των 7 ευρώ για την παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά ένα γεύμα σε έναν άστεγο συμπολίτη μας.
Τα ειδικά αυτά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) την Τετάρτη 23 Μαρτίου, την Πέμπτη 24 Μαρτίου, την Παρασκευή 25 Μαρτίου και το Σάββατο 26 Μαρτίου (9:00 – 21:00) για όλες τις παραστάσεις της «Όπερας της Πεντάρας», μέχρι την Κυριακή 17 Απριλίου και θα ισχύουν για όλες τις ζώνες του θεάτρου.
main_H_OPERA_THS_PENTARAS_-_LYDIA_FWTOPOYLOY__XRHSTOS_LOYLHS

main_H_OPERA_THS_PENTARAS_-_AGGELOS_PAPADHMHTRIOY__NANTIA_KONTOGEWRGH__KARYOFYLLIA_KARAMPETH

main_H_OPERA_THS_PENTARAS_-_OLOS_O_8IASOS

Πηγή: tospirto.net