Οι Συνταγές του Αγίου Όρους: Γιουβαρλάκια με τόννο
12 Μαΐου 2015
Υλικά:
250 γρ.περίπου τόννο κονσέρβας
1 κρεμμύδι τριμμένο
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Λίγος μαϊδανός ψιλοκομμένος
Φρυγανιά τριμμένη
Δύο φλυτζάνια του καφέ ασπράδια δύο αυγών χτυπημένα μαρέγκα
Λίγο αλάτι,πιπέρι,ρίγανηΓια την σάλτσα:
½ λίτρο γάλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλεύρι
Οι κρόκοι των 2 αυγών
Μια πρέζα αλάτι
Χυμός ενός λεμονιού
250 γρ.περίπου τόννο κονσέρβας
1 κρεμμύδι τριμμένο
3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Λίγος μαϊδανός ψιλοκομμένος
Φρυγανιά τριμμένη
Δύο φλυτζάνια του καφέ ασπράδια δύο αυγών χτυπημένα μαρέγκα
Λίγο αλάτι,πιπέρι,ρίγανηΓια την σάλτσα:
½ λίτρο γάλα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλεύρι
Οι κρόκοι των 2 αυγών
Μια πρέζα αλάτι
Χυμός ενός λεμονιού
Πηγή: eikonografies.gr