Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Για να μην μυρίζει το λάδι στο επόμενο τηγάνισμα!

24 Φεβρουαρίου 2015

Για να μην μυρίζει το λάδι στο επόμενο τηγάνισμα!

gia-na-min-mirizi-to-ladi-sto-epomeno-tiganisma

Για να χρησιμοποιήσετε ξανά το μαγειρικό λάδι χωρίς να μυρίζει από το προηγούμενο φαγητό,

ακολουθήστε το παρακάτω κολπάκι!

Μαγειρέψτε ένα κομμάτι τζίντζερ στο λάδι.

Θα αφαιρέσει όλες τις υπόλοιπες γεύσεις και οσμές.

Πηγή: neadiatrofis.gr