Φαλάφελ 16 Δεκεμβρίου 2014 Photo credit: G. Drakopoulos Συστατικά 400 γραμμάρια ρεβύθια βρασμένα 4 – 6 σκελίδες σκόρδο 1 κρεμμύδι 2 κ. γλυκού κύμινο 2 κ. γλυκού κόλιαντρο 1 κ. σούπας μαϊντανό 2 κουταλιές της σούπας Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20′ Χρόνος Εκτέλεσης 4-6 Μερίδα/ες Μέθοδος Εκτέλεσης Βράζουμε και στεγνώνουμε καλά τα ρεβύθια. Στη συνέχεια χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και το μαϊντανό που τα προσθέτουμε στο τέλος εκτός μίξερ. Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αλεύρι και με κυκλικές κινήσεις τα αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Tip υπέροχος κεφτές από ρεβύθια… μπορεί να γίνει σαντουιτς ή να τους φάτε σκέτους… Πηγή: akispetretzikis.com Tags:Φαλάφελ