Κριθαράκι 10 Δεκεμβρίου 2014 Photo credit: G. Drakopoulos Συστατικά 1 κούπα κριθαράκι 2 ποτήρια νερό 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 2 φύλλα δάφνης λίγα ντοματίνια 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι 1 ντομάτα κονκασέ Ελαιόλαδο 45′ Χρόνος Εκτέλεσης 4 Μερίδα/ες Μέθοδος Εκτέλεσης Νηστίσιμο και νόστιμο κριθαράκι.. .. το ταχίνι του δίνει νοστιμιά και προσδίδει ακόμα περισσότερο στο πιάτο Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το πράσο και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε το κριθαράκι, την ντομάτα, το νερό και τα μυρωδικά και στο τέλος το ταχίνι. Μόλις πάρει βράση βάζουμε σε πυρέξ και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά με αλουμινόχαρτο σκεπασμένο Tip Καβουρδίστε καλά το κριθαράκι… γίνεται πεντανόστιμο έτσι! Πηγή: akispetretzikis.com Tags:Κριθαράκι