Μίγμα ροδιού, μήλου και cranberry
22 Νοεμβρίου 2014
Βάζουμε τη ζάχαρη και το χυμό του ροδιού σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει εντελώς η ζάχαρη. Σιγοβράζουμε το μίγμα για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο μίσο περίπου και να αρχίσει να πήζει.
Στο μεταξύ βάζουμε τα cranberries στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να τα ψιλοκόψουμε. Βάζουμε τα ψιλοκομμένα cranberries σε ένα μπόλ και προσθέτουμε το χυμό του ροδιού που εχουμε βράσει. Προσθέτουμε τα μήλα, τους σπόρους ροδιού, το αλάτι και το δυόσμο. Ανακατεύουμε καλά.
Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και μια βδομάδα.
Πηγή: cookbox.gr