Αντιμετωπίστε τις κατσαρίδες με ζάχαρη άχνη και κακάο!
25 Αυγούστου 2014
Όταν οι κατσαρίδες επιμένουν, τότε η ζάχαρη άχνη και το κακάο θα φροντίσουν για να γίνουν “καπνός”!
Η συνταγή που ακολουθεί, σκοπό έχει να διώξει από το νοικοκυριό μας τις ανεπιθύμητες επισκέψεις των κατά τα άλλα συμπαθέστατων κατσαρίδων.
Για να φτιάξετε αυτό το φυσικό έντομοαπωθητικό θα χρειαστείτε:
400 γραμμάρια βόρακα
1,5 κιλά ζάχαρη άχνη
30 γραμμάρια σκόνη κακάο
60 γραμμάρια φθοριούχο νάτριο
Αναμείξτε καλά και πασπαλίστε σε μέρη όπου συχνάζουν παράσιτα. Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά.