Πιλάφι με γαρίδες και μύδια
15 Αυγούστου 2014
Υλικά
200 γρ γαρίδες καθαρισμένες
200 γρ μύδια1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
4-5 ντοματίνια
Εστραγκον
Ζωμό γαρίδας (το νερό στο οποίο έχουμε βράσει τις γαρίδες)
1 ½ φλυτζάνι άγριο ρύζι
Ούζο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε. Μόλις μαλακώσουν ρίχνουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με ούζο
Προσθέτουμε το ζωμό γαρίδας και το αφήνουμε να βράσει
5 λεπτά πριν το βγάλουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τις γαρίδες, τα μύδια, τα ντοματίνια και το εστραγκόν. Συμπληρώνουμε αλάτι και πιπέρι.
Πηγή: ipop.gr