Σούπα με μαυρομάτικα φασόλια και σέσκουλα
19 Φεβρουαρίου 2014
Σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό που βράζει, ρίχνουμε να βράσουν για περίπου 5 λεπτά τα μαυρομάτικα φασόλια μας. Τους αλλάζουμε νερό Â και τα βάζουμε και πάλι στη φωτιά να βράσουν, προσθέτοντας τα σέσκουλα, το κρεμμύδι, το σέλινο και τον άνηθο. Προσέχουμε το νερό που έχουμε βάλει να είναι τόσο ώστε να σκεπάζει όλα μας τα υλικά. Τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν καλά και τότε προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο ακόμα. Η σούπα μας είναι έτοιμη.
Πηγή: cookbox.com.cy