Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Η έξυπνη και οικονομική χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού

10 Φεβρουαρίου 2013

Η έξυπνη και οικονομική χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού

e235d36edbfca0ee0c3a1c2d68512f79_LΌταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά;

Λάθος.

 Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε.

Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά.


Πηγή:queen.gr