Σπούδασε οικονομικά στο Σικάγο, αλλά, τελικά, έγινε εστιάτορας!
22 Ιουλίου 2012
Ο Άρης Βεζενές, αν και σπούδασε οικονομικά στο Σικάγο, έγινε, τελικά, εστιάτορας. Οταν ρωτήθηκε πώς από σπουδές οικονομικών στο Σικάγο βρέθηκε στη δίνη της μαγειρικής και της κουζίνας, απαντά: «Σταδιακά, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς μεγάλα σχέδια. Η αγάπη μου για το καλό φαγητό με τράβηξε στον κλάδο της εστίασης την κρίσιμη στιγμή της αποφοίτησης από το πανεπιστήμιο, όπου έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε δουλειά γραφείου τράπεζας ή τη φιλοξενία και το φαγητό. Ακόμα και σε
αυτό το σημείο η επιλογή μου ήταν αβίαστη άλλα και αψυχολόγητη. Δεν είχα πολυαναλύσει τα υπέρ και τα κατά. Ηξερα απλά ότι μου άρεσε ο κλάδος και ήθελα να μάθω περισσότερα. Η γνώση της μαγειρικής ήταν εν τέλει αποτέλεσμα προσωπικής αναζήτησης, συνεχούς εκμάθησης, αυτοεκπαίδευσης και πολυδάπανου πειραματισμού».
αυτό το σημείο η επιλογή μου ήταν αβίαστη άλλα και αψυχολόγητη. Δεν είχα πολυαναλύσει τα υπέρ και τα κατά. Ηξερα απλά ότι μου άρεσε ο κλάδος και ήθελα να μάθω περισσότερα. Η γνώση της μαγειρικής ήταν εν τέλει αποτέλεσμα προσωπικής αναζήτησης, συνεχούς εκμάθησης, αυτοεκπαίδευσης και πολυδάπανου πειραματισμού».